firsttime

REŠITE NAŠ AKTUELNI
IZAZOV!


Pogledajete naše aktuelne izazove i ukoliko ste startap ili tehnološka kompanija koja ima ideju, ekspertizu ili prototip koji odgovara na zahteve izazova, prijavite se da zajedno realizujemo vašu ideju! 

Pošalji svoj predlogPošalji svoj predlog

Zatvoreni Izazovi

Pozivamo inovativne timove da razviju mobilnu bankarsku aplikaciju koja će revolucionarizovati upravljanje finansijama mlađe generacije.

Saznaj više 

Kako izgleda idealan Tim?

Tehnološki startap, inovativna IT kompanija ili specijalizovani tim

Iza sebe ima validiran MVP i stvarne korisnike ili dokazanu ekspertizu

Razvijao koncepte, skalabilna SaaS, B2B, B2C ili B2B2C rešenja


Koraci naše saradnje

Prijavite se za učešće na izazovu

Procenjujemo dobijeni predlog

U zavisnosti od teme izazova radiće se PoC i/ili pilot projekat sa odabranim rešenjima

Zajedno implementiramo najbolja rešenja

Podržavamo vaš razvoj

Finsight osigurava finansijsku pismenost i stabilnost inovativnim preduzetnicima. Finansijsko znanje je ključno za otkrivanje punog potencijala startapa!

Program ima za cilj osiguravanje rasta i održivosti startapa kroz finansijsko opismenjavanje i osposobljavanje za donošenje informisanih i pametnih odluka.

Prijave za drugi kohort su otvorene do 10. septembra 2024. godine! 

Saznaj višePrijavi se

Dekodiranje DNK preduzetnika

Maksimizirajte svoje dobre strane, identifikujte svoje najveće preduzetničke snage i obezbedite smernice
koje vam mogu pomoći da svoje dobre strane maksimalno iskoristite.
Unapredite delove u kojima postoji prostor za napredovanje i naučite kako da ublažite njihov uticaj na vaš rad.

Uporedite dobijenu procenu sa preko 175.000 preduzetnika širom sveta, u više od 100 zemalja.

Prijavi se za procenu

Želite još opcija za saradnju sa nama?

Biznis zona

Mesto gde se grade partnerstva - inovativne kompanije imaju mogućnost da rastu i plasiraju svoje usluge i proizvode banci ili našim klijentima, a mali biznisi mogu da se povežu sa inovativnim kompanijama i da podignu svoj biznis na novi nivo.

Saznaj više…

Postanite deo naše R&D zone

Dobijate priliku da razvijate nove proizvode za OTP banku unutar eksluzivne R&D zone

Idealno za IT firme sa iskustvom u uslužnom razvoju softvera i proizvoda

Saznaj više…

"Često mislimo da imamo najbolje rešenje na svetu, ali realnost može biti sasvim drugačija. Naše učešće u ovom takmičenju nas je naučilo koliko je važno validirati ideje kod stvarnih korisnika. Stekli smo dragocena iskustva i izuzetno smo zahvalni na prilici da budemo deo ove inspirativne priče."

~Lazar Cvetković, Tim “Fonkid” - pobednik OTP Connect Izazova “Kažeš inovacija, misliš aplikacija”


FAQ

Pronađite odgovore na najčešća pitanja

Ukoliko ste startap ili tehnološka kompanija koja ima ideju, ekspertizu ili prototip koji odgovara na zahteve izazova, prijavite se da zajedno realizujemo vašu ideju. Vaš tim treba da ima iskustvo u kreiranju proizvoda pogodnih za skalabilne poslovne modele (SaaS ili slično) i agilan način rada i razmišljanja. U zavisnosti od teme izazova dobićete mogućnost da svoju inovativnu ideju predstavite, a možda i efikasno realizujete.

Popunite prijavu što tačnije i profesionalnije. Potrudili smo se da vam damo jasna uputstva šta od vas očekujemo kod svakog pitanja. Budite iskreni, kratki i jasni u popunjavanju. Iako su neka pitanja opciona, ako imate odgovor na njih - želimo da ga čujemo. 

  Posebnu pažnju obratite na vaše pređašnje projekte. Potrudite se da dobro opišete vašu ekspertizu i upišite projekte koje smatrate najrelevantnijim za konkretan izazov.

  Nakon slanja prijave dobićete potvrdu o njenom prijemu i nakon što je pregledamo, javićemo vam da li ispunjavate uslove. Ukoliko ne ispunjavate uslove, objasnićemo vam zašto je tako i šta eventualno treba da uradite da u narednom ciklusu sebi povećate šanse. Ukoliko ispunjavate uslove, detaljno ćemo vas obavestiti o narednom koraku. 

  Naša komisija će na osnovu vaše prijave da proceni kompatibilnost vašeg predloga sa ciljevima izazova na osnovu sledećih kriterijuma: koliko ponuđeno rešenje odgovara na izazov, komplementarnost sa postojećim ponudama banke, tim u pogledu ekspertize, iskustva i veština i inovativnost ponuđenog rešenja. 

  Popunite prijavu što tačnije i profesionalnije. Potrudili smo se da vam damo jasna uputstva šta od vas očekujemo kod svakog pitanja. Budite iskreni, kratki i jasni u popunjavanju. Iako su neka pitanja opciona, ako imate odgovor na njih - želimo da ga čujemo. 

   Posebnu pažnju obratite na vaše pređašnje projekte. Upišite projekte koje smatrate najrelevantnijim za banku i potrudite se da pratite formu primera koji smo dali. 

   Nakon slanja prijave dobićete potvrdu o njenom prijemu i nakon što je pregledamo, javićemo vam da li ispunjavate uslove. Ukoliko ne ispunjavate uslove, objasnićemo vam zašto je tako i šta eventualno treba da uradite da u narednom ciklusu sebi povećate šanse. Ukoliko ispunjavate uslove, detaljno ćemo vas obavestiti o narednom koraku. Naš inicijalni odgovor možete da očekujete za ----- nedelja. 

   Poznajete timove koji odgovaraju našem opisu?
   Prosledite im ovaj poziv!

   Najnoviji tekstovi

   Imate pitanja ili predloge za nas?

   Pišite nam

   Pošaljite email