firsttime

RAZVIJAJTE SOFTVERSKA REŠENJA
U SARADNJI SA OTP BANKOM


Postanite deo ekskluzivne R&D zone OTP banke

Kao deo R&D zone kvalifikovanih IT ventora OTP banke, očekujemo vaše predloge za R&D saradnju, a imaćete i prilike da učestvujete u našim R&D projektima

Dobijate priliku da razvijate tehničke funkcionalnosti digitalnih proizvoda i kanala Banke, kao i nova softverska rešenja prilagođena finansijskim tehnologijama

Pojedini R&D konkursi vam daju mogućnost da elemente rešenja koja razvijate kao vendor Banke, potom upotrebite za razvoj sopstvenog proizvoda

Idealno za IT kompanije i tehnološke startape sa iskustvom u razvijanju softverskih rešenja i tehnoloških proizvoda

Prijavite svoju IT firmu u R&D zonuPrijavite se

Strateške oblasti saradnje

Digitalna transformacija i operativna efikasnost

Personalizovana rešenja za naše klijente

Napredna analitika

Razvoj inovativnih proizvoda

“Rad sa stručnim timovima OTP banke na razvoju digitalnih rešenja koja podržavaju njihove procese pomogao nam je da dubinski mapiramo potrebe velikih korporativnih klijenata i da jasno definišemo pristup kojim 30Hills razvija sopstvene B2B proizvode, kao i uslužna rešenja za kompanije i startape. Kroz agilni pristup iskristalisali smo projekat na kom su naši timovi došli do optimalnih rezultata i na kom sa zadovoljstvom sarađujemo kroz već  četiri faze, a potencijalno ćemo našu saradnju proširiti i na ostale članice Grupe, što OTP banku označava kao našeg strateškog partnera.”

~Ðorđe Filipović, 30hills

Postani deo R&D zone OTP banke

Koraci naše saradnje

Prijava za R&D zonu

Verifikacija kapaciteta firme

Potpisivanje okvirnog ugovora

Redovni pozivi za mini-tendere

Rad na dobijenim projektima

Podržavamo vaš razvoj

Finsight osigurava finansijsku pismenost i stabilnost inovativnim preduzetnicima. Finansijsko znanje je ključno za otkrivanje punog potencijala startapa!

Program ima za cilj osiguravanje rasta i održivosti startapa kroz finansijsko opismenjavanje i osposobljavanje za donošenje informisanih i pametnih odluka.

Prijave za drugi kohort su otvorene do 10. septembra 2024. godine! 

Saznaj višePrijavi se

Dekodiranje DNK preduzetnika

Maksimizirajte svoje dobre strane, identifikujte svoje najveće preduzetničke snage i obezbedite smernice
koje vam mogu pomoći da svoje dobre strane maksimalno iskoristite.
Unapredite delove u kojima postoji prostor za napredovanje I naučite kako da ublažite njihov uticaj na vaš rad.

Uporedite dobijenu procenu sa preko 175.000 preduzetnika širom sveta, u više od 100 zemalja.

Prijavi se za procenu

Želite još opcija za saradnju sa nama?

Biznis zona

Mesto gde se grade partnerstva - mali biznisi mogu da se povežu sa inovativnim kompanijama i da podignu svoj biznis na novi nivo, a inovativne kompanije imaju mogućnost da rastu i plasiraju svoje usluge i proizvode banci ili našim klijentima.Dobijate šansu da obezbedite rast prihoda, proširite bazu korisnika i izađete na nova tržišta

Saznaj više…

Prijavite rešenje za naš izazov

Dobijate mogućnost da pitchujete svoje idejno rešenje i uz podršku OTP banke razvijete proizvod

Idealno za inovativne timove sa ambicijom da razviju novi koncept ili proizvod

Saznaj više…

FAQ

Pronađite odgovore na najčešća pitanja

Ukoliko ste startap ili tehnološka kompanija sa jakim timom koji može brzo i kvalitetno da isporuči i njakomplikovanija tehnička rešenja, koristeći moderne tehologije, prijavite se i postanite vendor OTP banke. Dobićete priliku da pristupite našim internim konkursima i razvijate fintech rešenja za nas, koja posle možete upotrebiti i za razvoj sopstvenih proizvoda. 

Popunite prijavu što tačnije i što profesionalnije. Potrudili smo se da vam damo jasna uputstva šta od vas očekujemo kod svakog pitanja. Budite iskreni, kratki i jasni u popunjavanju. Iako su neka pitanja opciona, ako imate odgovor na njih - želimo da ga čujemo. 
Posebnu pažnju obratite na vaše pređašnje projekte. Upišite projekte koje smatrate najrelevantnijim za banku i potrudite se da pratite formu primera koji smo dali. 

Nakon slanja dobićete potvrdu o njenom prijemu i nakon što je pregledamo, javićemo vam da li ispunjavate uslove ili ne i zašto. Ukoliko ispunjavate uslove, detaljno ćemo vas obavestiti o narednim koracima. 

Naša komisija će na osnovu vaše prijave da proceni kompatibilnost vaše kompanije za saradnju sa bankom na osnovu sledećih kriterijuma: prethodno iskustvo, tim u pogledu ekspertize i veština, prethodno iskustvo u industriji i usklađenost sa vrednostima banke. 

Poznajete timove koji odgovaraju našem opisu?
Prosledite im ovaj poziv!

Najnoviji tekstovi

Imate pitanja ili predloge za nas?

Pišite nam

Pošaljite email