firsttime

OBEZBEDITE RAST ZA
SVOJ STARTAP


Šta dobijate strateškom saradnjom sa OTP bankom

Plaćeni razvoj dokaza koncepta (PoC) ili pilot projekta koji, ako budu uspešni, vode ka integraciji vašeg proizvoda u sisteme ili ponudu OTP banke

Izloženost vašeg proizvoda velikoj bazi korisnika, kao i pristup realnim podacima Banke, koji mogu da pomognu u skaliranju proizvoda

Savetovanje naših stručnih timova na praktičnom unapređenju vašeg proizvoda i biznis modela, kao i promociju startapa u biznis zajednici

Prijavite svoj startap proizvodPrijavite  se

Kako izgleda vaš idealan proizvod?

Inovativan proizvod sa B2B, B2C ili B2B2C biznis modelom

Tehnološki proizvod koji ima validiran MVP

Proizvod koji ima stvarne korisnike (ne testne korisnike)

Strateške oblasti saradnje

Digitalna transformacija i operativna efikasnost

Personalizovana rešenja za naše klijente

Napredna analitika

Razvoj inovativnih proizvoda

„Najveća pomoć jednom startapu je ona koja ga čini nezavisnijim i održivijim, a mi smo u Pausal.rs to postigli kroz stratešku saradnju sa OTP bankom. Vrednost kontinuirane uzajamne podrške u razvoju proizvoda i usluga je neprocenjiva. A partnerstvo u marketingu i komercijalizaciji nam je bio rani podsticaj da dostignemo održivost.“

~Sofia Popara, Pausal


Koraci naše saradnje

Prijavite svoj proizvod

Procenjujemo potencijal za saradnju

Zajedno razvijamo PoC i/ili pilot projekta

Zajedno skaliramo vaš proizvod

Podržavamo vaš razvoj

Finsight osigurava finansijsku pismenost i stabilnost inovativnim preduzetnicima. Finansijsko znanje je ključno za otkrivanje punog potencijala startapa!

Program ima za cilj osiguravanje rasta i održivosti startapa kroz finansijsko opismenjavanje i osposobljavanje za donošenje informisanih i pametnih odluka.

Prijave za drugi kohort biće otvorene 10. juna 2024. godine! 

Saznaj više

Dekodiranje DNK preduzetnika

Maksimizirajte svoje dobre strane, identifikujte svoje najveće preduzetničke snage i obezbedite smernice
koje vam mogu pomoći da svoje dobre strane maksimalno iskoristite.
Unapredite delove u kojima postoji prostor za napredovanje I naučite kako da ublažite njihov uticaj na vaš rad.

Uporedite dobijenu procenu sa preko 175.000 preduzetnika širom sveta, u više od 100 zemalja.

Prijavi se za procenu

Želite još opcija za saradnju sa nama?

Prijavite rešenje za naš izazov

Dobijate mogućnost da pitchujete svoje idejno rešenje i uz podršku OTP banke razvijete proizvod

Idealno za inovativne timove sa ambicijom da razviju novi koncept ili proizvod

Saznaj više…

Postanite deo naše R&D zone

Dobijate priliku da razvijate nove proizvode za OTP banku unutar ekskluzivne R&D zone

Idealno za IT firme sa iskustvom u uslužnom razvoju softvera i proizvoda

Saznaj više…

FAQ

Pronađite odgovore na najčešća pitanja

Strateška saradnja je namenjena startapima i kompanijama koje imaju proizvod kompatibilan sa ciljevima banke. Ako je vaš proizvod već na tržištu i svakodnevno rešava probleme krajnjim korisnicima (plaćenim ili ne), ako imate skalabilan poslovni model (SaaS ili slično) i želite da drastično ubrzate svoj rast - strateška saradnja je odličan izbor za vas. 

Popunite svoju prijavu što tačnije i što profesionalnije. Potrudili smo se da vam damo jasna uputstva šta od vas očekujemo kod svakog pitanja. Budite iskreni, kratki i jasni u popunjavanju. Iako su neka pitanja opciona, ako imate odgovor na njih - želimo da ga čujemo. 

  Posebnu pažnju obratite na prezentacije koje nam šaljete  (pitch deck i sales deck). Jako nam je bitno da znamo da vi znate da predstavite i prodate svoj proizvod. 

  Nakon slanja dobićete potvrdu o njenom prijemu i nakon što je pregledamo, javićemo vam da li ispunjavate uslove. Ukoliko ne ispunjavate uslove, objasnićemo vam zašto je tako i šta eventualno treba da uradite da u narednom ciklusu sebi povećate šanse. Ukoliko ispunjavate uslove, detaljno ćemo vas obavestiti o narednom koraku, a to je predstavljanje vašeg proizvoda uživo pred našom komisijom (pitch). 

  Naša komisija će na osnovu vaše prijave proceniti kompatibilnost vašeg proizvoda za saradnju sa bankom na osnovu sledećih kriterijuma: komplementarnost sa postojećim ponudama banke i sinergija saradnje, planovi i potencijal za rast, tim u pogledu ekspertize, iskustva i veština, jačina dokaza o postojanju tražnje za proizvodom na tržištu, jedinstvenost rešenja u poređenju sa konkurencijom na ciljanom tržištu.

  Popunite svoju prijavu što tačnije i što profesionalnije. Potrudili smo se da vam damo jasna uputstva šta od vas očekujemo kod svakog pitanja. Budite iskreni, kratki i jasni u popunjavanju. Iako su neka pitanja opciona, ako imate odgovor na njih - želimo da ga čujemo. 

   Posebnu pažnju obratite na prezentacije koje nam šaljete  (pitch deck i sales deck). Jako nam je bitno da znamo da vi znate da predstavite i prodate svoj proizvod. 

   Nakon slanja dobićete potvrdu o njenom prijemu i nakon što je pregledamo, javićemo vam da li ispunjavate uslove. Ukoliko ne ispunjavate uslove, objasnićemo vam zašto je tako i šta evetualno treba da uradite da u narednom ciklusu sebi povećate šanse. Ukoliko ispunjavate uslove, detaljno ćemo vas obavestiti o narednom koraku, a to je predstavljanje vašeg proizvoda uživo pred našom komisijom (pitch). Naš inicijalni odgovor možete da očekujete za ------ nedelja. 

   Poznajete timove koji odgovaraju našem opisu?
   Prosledite im ovaj poziv!

   Najnoviji tekstovi

   Imate pitanja ili predloge za nas?

   Pišite nam

   Pošaljite email